Релакс у «Калині»

Ступивши на його територію, відразу потрапляєш в атмосферу затишку і комфорту. Усе тут дихає затишком і спокоєм, а чисте повітря, спів птахів, прекрасні краєвиди допоможуть тим, хто сюди завітає, відпочити душею і серцем від щоденних турбот і міської метушні. А ще банний комплекс «Калина» пропонує відвідувачам декілька варіантів відпочинку з комфортом: це і російська лазня на дровах, і сауна, і басейн, і гідромасажна ванна. Сприятимуть відпочинку літні альтанки, облаштовані місця з мангалом, зручна парковка.

Лазня – для здоров’я і бадьорості

Що може  допомогти найкраще  відпочити із сім’єю або з друзями,  як не ароматна банька із запашним березовим чи дубовим  віничком! У банному комплексі «Калина» налічується аж п’ять лазень на дровах, і в кожній можуть розміститися від двох до десяти людей. Облаштовані вони в окремих будиночках, які  виготовлені з натурального дерева, що  відмінно зберігає тепло та приємне на дотик, а ще при нагріванні виділяє ароматні смоли і корисні речовини, які надають особливого оздоровчого ефекту. Російська лазня – це неповторні відчуття, тепла атмосфера та позитивні емоції.  Гарячий пар поліпшить кровообіг і стан шкіри, стабілізує обмін речовин  і зміцнить імунітет, а аромати віника позитивно вплинуть на дихальну систему.  Важлива особливість російської лазні – поєднання контрастних процедур. Справжній   заряд бадьорості після гарячої парильні можна отримати, обливаючись холодною водою з душу-відра або скупавшись в освіжаючому басейні, де вода постійно очищується. Насолодитися приємними банними процедурами допоможуть і комфортабельні душеві. А ще тут можна не тільки попаритися, але і спробувати справжні лазневі напої – цілющі трав’яні чаї – джерело вітамінів і корисних речовин, що їх люб’язно підготує персонал комплексу.  Відновити сили можна і в залах відпочинку, які оснащені камінами, кабельним телебаченням і холодильниками. Також варто пам’ятати, що лазня продовжує наше життя й уповільнює процеси старіння організму.

 Критий басейн поліпшить настрій і допоможе красиво виглядати

Басейн з блакитно-кришталевою прозорою водою є перлиною відпочинку в банному комплексі «Калина».  Довжина його – 25 м, ширина – 8,5, глибина 1,5 м. Басейн багатофункціональний, з новітньою системою очищення води, що проводиться цілодобово. Температура води на два градуси нижча ніж в приміщенні, що забезпечує комфорт при виході з басейну.

Позитивна дія плавання на самопочуття людини давно відома. Воно дозволяє зміцнити здоров’я, підвищує витривалість організму,  розвиває гнучкість, поліпшує працездатність і допомагає  відкорегувати фігуру. Плавати корисно всім, хто бажає  зміцнити імунітет, зняти напругу, розслабитися і підготуватися до наступного активного дня.

 Вартість відвідування басейну - 30 гривень, дітям до 13 років – 15, а дітям до 7 років послуги надаються безоплатно. Можна тут скористатися й гідромасажною ванною та відвідати фінську сауну.

 Гідромасажна ванна дуже корисна для здоров’я. Водяні струмені, змішуючись з бульбашками повітря, утворюють бурхливий потік, який масажує тіло людини.  Гідромасаж стимулює кровообіг і поліпшує обмін речовин та лімфатичну циркуляцію. Ну й головне – гідромасаж відновлює гарне самопочуття й фізичну форму, підвищує тонус і дозволяє розслабитися. Кілька сеансів приємних і тонізуючих процедур у гідромасажних ваннах - найбільш комфортний і зручний спосіб відчути вплив води на організм, а ще ви отримаєте прилив сил і життєвої енергії, подаруєте собі відмінний настрій.

Фінська сауна – це європейська класика.

Завдяки сухій парі, яка й відрізняє фінську баню від російської, сауна благотворно впливає на організм людини. Загалом вона виконує цілий ряд позитивних функцій: очищає організм від шлаків, добре відновлює роботу м’язів, гарно впливає на шкіру, допомагає розслабитися і зняти стрес. Сауна також сприяє лікуванню захворювань нирок і гіпертонії. Парові процедури в сауні також хороші під час застуди. Не варто забувати і про позитивний косметичний ефект сауни.

Загалом у банному комплексі «Калина» створені максимально комфортні умови для отримання позитивних емоцій та заряду енергії.

За словами керуючого комплексом Олексія Кондратюка, вже незабаром на території комплексу відкриється ресторан із залом на 200 місць для проведення свят і корпоративів, де будуть готувати вишукані страви, готель на шість комфортних номерів. У перспективі – відкриття критих тенісних кортів.

 Якщо бажаєте відчути цілющий вплив природи та оздоровчі якості води, відновити сили, то не знайдете більш вдалого місця, ніж банний комплекс «Калина».

Адреса банного комплексу «Калина»: Рівненський район, с. Карпилівка.
Контактні телефони:  067 608 22 25, 093 229 77 66.