Рекордна перемога рівнян

Рівняни приймали “ІнБЕВ” з Житомира і вперше наші земляки в одному матчі забили у ворота суперника аж одинадцять м’ячів!

Причому одразу четверо рівнян зробили «дубль» – Микита Шпигар, Павло Концеба, Андрій Лисенко і Максим Мануйленко. По разу забили Олександр Бондар, Роман Горпинич і Вячеслав Кожемяка. Отож, 11:3 – перемога, яка дозволила покращити не тільки турнірне становище, а й повірити у свої сили.

Нині рівняни займають п’яту позицію, і 10 жовтня прийматимуть хмельницький «Сокіл».

Післяматчевий коментар головного тренера “Кардинала-Рівне” Ігоря Москвичова:

– Це найбільший, напевно, переможний рахунок матчу у моїй тренерській кар’єрі. Перш за все, це завдяки тому, що сьогодні хлопці не зупинилися. За схожим сценарієм гра йшла у Сєвєродонецьку. Але тоді ми вирішили зіграти на утримання рахунку. Сьогодні ми поговорили в перерві у роздягальні і вирішили грати на максимум далі. Вважаю, що сьогодні десь футбольний Бог компенсував нам те, що ми не забили в усіх попередніх матчах.

Усі ці голи нам далися не просто. Якщо Ви звернули увагу – було багато стандартних положень, які ми реалізували. Радий, що сьогодні була можливість дати пограти усім, хто був у заявці на матч. Звісно, не хотілося пропускати ті два голи наприкінці матчу, які ми пропустили. Бо гра повністю була під нашим контролем. Житомир сьогодні потрапив у ту ситуацію, в яку ми потрапили у Києві. Пропустили гол – і розсипалися. Вони потужно розпочали другий тайм, але ми забили шостий гол і все. Після цього гру було зроблено.

Ця перемога – заслуга команди.

Шкода, що вболівальників не було. Цю перемогу ми присвячуємо їм. І їх також вітаю з цією перемогою.