Простий рецепт квашеної капусти за одну добу

Готуємо на зиму смачну капусту. Дивовижний рецепт, після якого ви будете готувати капусту кожен день.

Побалуйте себе та своїх близьких дивовижною закускою.

Побалуйте себе та своїх близьких дивовижною закускою.

Квашена капуста - рецепт

Вам потрібно:

  • Капуста - 3 кг
  • Морква -2 шт
  • Цукор - 1 столова ложка
  • Мед - 1 чайна ложка
  • Сіль - 1,5 столові ложки
  • Вода кип'ячена

Капусту помити та дрібно нашаткувати.

Морквину натерти на крупній тертці або тонкою соломкою.

Капусту та моркву з'єднати, але руками не м'яти.

Викласти капусту у велику банку, бажано 3-х літрову, або в дві банки по 1,5 літра.

Капусту добре утрамбувати та залити кип'яченою водою.

Наверх насипати сіль, далі цукор і мед.

Поставити банку в каструлю та прикрити кришкою.

Через добу квашена капуста буде готова.