Програма КУБ вже два роки фінансує проекти малого бізнесу Рівненщини

Найбільш популярною в країні програмою фінансування підприємців залишається «КУБ» (kub.pb.ua: «Країна успішного бізнесу»). За підсумками 2018 року обсяг фінансування ПриватБанку малого та середнього бізнесу перевищив 6 млрд грн., а у 2019 році ПриватБанк планує спрямувати на програми фінансування українського підприємництва не менше 8 млрд грн.

Крім цього за даними банку, з початку запуску в 2018 році лізингу з онлайн-рішенням на lizing.pb.ua та надання кредитних ліній на модернізацію бізнесу спрямовано понад 1 млрд грн фінансування. При цьому оформлення лізингу автотранспорту стало максимально доступним завдяки безпрецедентним пропозиціям «Лізингу авто» від 0,01% річних для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

Рівненські підприємці теж активно отримують фінансування власних проектів. За підсумками 4 кварталу минулого року на Рівненщині уже профінансовано за програмою «КУБ» понад 300 проектів малого бізнесу. Фінансова підтримка розвитку бізнесу в рамках діючих проектів становить близько 90 млн грн.

«Щодня ми працюємо над удосконаленням програм фінансування підприємців. Так з вересня ставку кредитування для нових кредитів знижено з 2% до 1,8% на місяць від початкової суми кредиту, – зазначив директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко. – Працюючи з клієнтами за кредитними програмами «КУБ», ми неодноразово чули прохання про збільшення сум кредитування. Так з’явився «КУБ під заставу», який відрізняється від класичного «КУБу» максимальною сумою кредиту - її збільшено з 1 до 10 млн грн, терміном кредитування до 12 місяців­ та наявністю заставного майна».

ПриватБанк активніше за інші банки фінансує розвиток підприємництва, запровадивши для початківців безкоштовне обслуговування в рамках тарифного пакета «Інкубатор».

За даними дослідження банківського ринку у 2018 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку для бізнесу користуються 72,9% українських приватних підприємців. При цьому 66,1% підприємців вважають ПриватБанк своїм основним банком, а 85,7% ПП використовують рахунки ПриватБанку не лише для бізнесу, але й для особистих потреб. Детальна інформація про проект «КУБ» та можливість заповнити заявку для отримання фінансування - за посиланням: https://kub.pb.ua/get-credit/.