Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» відновлює відбір нових громад-партнерок з чотирьох областей, у тому числі й Рівненщини.

Конкурс дозволить визначити до 40 територіальних громад-партнерок проєкту. До участі у конкурсі запрошуються такі громади Рівненської області: https://decentralization.gov.ua/uploads/attachment/document/929/Рівненська_область.docx

Нагадаємо, що проєкт USAID «ГОВЕРЛА» має на меті зміцнення спроможності органів місцевого самоврядування та активізацію залучення громадськості на всіх рівнях. Саме тому, для кожної громади-партнера буде розроблено індивідуальний план підтримки, який базуватиметься на результатах аналізу спроможності та ІТ-аудиту та стане дорожньою картою для реалізації партнерства проєкту та громад.

Для участі у конкурсі запрошені громади мають заповнити анкету, яку можна завантажити тут https://decentralization.gov.ua/uploads/attachment/document/928/Проєкт_ГОВЕРЛА_ОПИТУВАЛЬНИК_для_громад.docx , заповнити та надіслати на адресу hoverla@dai.com до 18:00 30 травня 2022 року.

?Громади, які вже подали заявку на участь у лютому 2022 року, будуть запрошені підтвердити актуальність своєї заявки або надіслати оновлену анкету. Якщо виникнуть запитання стосовно заповнення анкети, просимо направляти їх електронною поштою на адресу: hoverla@dai.com до 23 травня 2022 року.

?????Довідка

Проект «ГОВЕРЛА» – це п’ятирічна програма, яка впроваджується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і реалізовується компанією DAI Global LLC (DAI).

Рівненська ОВА