Привільненська громада серед 5 громад України - учасників Проєкту "Ukraine Recovery Case Championship"

Запрошую проактивну молодь до участі в цікавому проєкті, що покликаний дати можливість молоді брати активну участь у громадському житті, отримати досвід вирішення реальних управлінських кейсів, навчитися формувати грантові заявки та залучати фінансування для своїх ідей. Це чудова можливість розробити та запустити свій перший проєкт який допоможе розвиватися цілим регіонам країни.

Кейси, які беруть участь у проєкті та рішення для яких розглядаються:

  • Стратегія розвитку підприємництва у громаді від Привільненської ТГ
  • Концепція популяризації української мови в регіоні від Авангардівської ТГ
  • Комплексне розв'язання проблеми засмічення в гірській громаді від Ясінянської ТГ
  • Створення концепції соціального підприємства від Саксаганської ТГ
  • Нове життя для садиби Михайла Чайковського від Гришковецької ТГ

 Всі учасники(ці) отримають сертифікати від організаторів. Кращі команди будуть запрошені на фінал у Київ. Переможці отримають подарунки та пройдуть тренінгову програму з підготовки грантової заявки зі свого проєкту та зможуть подати його на потенційне фінансування.

 Для того, щоб подати своє рішення Вам потрібно зареєструватись за посиланням: https://casers.org/.../ukrainian-recovery-case-championship
вибрати кейс «Комплексне розв'язання проблеми засмічення в гірській громаді від Ясінянської ТГ» та виконати декілька кроків.
Дедлайн подачі рішень: 16 жовтня.

Проєкт «Ukraine Recovery Case Championship» реалізовується громадською організацією CASERS в рамках програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом - БУР, Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Making Cents International (MCI), Міжнародний республіканський інститут - IRI Ukraine та Zinc Network.