Приватизація Радивилівського КХП стане новим етапом розвитку цього підприємства

Приватизація Радивилівського КХП стане новим етапом розвитку цього підприємства та фактором зростання місцевої економіки.

12 серпня 2021 року відбувся організований Фондом держмайна прес-тур до Радивилівського комбінату хлібопродуктів, під час якого представники Фонду провели для журналістів екскурсію підприємством.

Представники ЗМІ ознайомилися з виробничими потужностями та активами об’єкту, що виставлений на приватизаційний аукціон вже 30 серпня зі стартовою ціною 141,5 млн грн.

Під час прес-туру представники центрального апарату Фонду держмайна та його регіонального відділення у Рівненській області акцентували увагу на можливостях для нового власника та місцевої громади, які відкриває приватизація цього активу. 

Так, до складу єдиного майнового комплексу входять 43 одиниці будівель та споруд загальною площею 64 983,8 м², серед яких: склади, пекарні, лабораторії, елеватори, млинзаводи, цехи, гаражі та інші господарські будівлі. Загальна площа десяти земельних ділянок, на яких розміщено об’єкт приватизації, становить 41,4536 га.  

Основний вид діяльності підприємства пов’язаний з виробництвом продукції борошномельно-круп’яної промисловості. Станом на 30 червня 2021 року Радивилівський комбінат хлібопродуктів забезпечує роботою 102 осіб. Разом із тим, інвестиції у модернізацію цього підприємства сприятимуть не лише економічному зростанню регіону, а й створенню додаткових робочих місць.


Приватизація в Україні