Помер перший у світі "криптохом'як", який розбагатів торгівлею на ринку криптовалют


Власники хом'яка Містера Гокса, відомого своєю вдалою торгівлею на ринку криптовалют, повідомили про смерть вихованця. Гризун пішов із життя уві сні 22 листопада.

"З глибоким сумом ми повідомляємо про втрату нашого улюбленого пухнастого друга. Будучи нашим домашнім улюбленцем досить довго, він раптово прославився. Містер Гокс приносив радість людям по всьому світу і нагадував нам не ставитись до життя занадто серйозно", – написав господар хом'яка на його сторінці. у Twitter.

Власник Містера Гокса зазначив, що насправді вихованця звали Максом. Він не мав серйозних захворювань, крім періодичних проблем із нирками.

"У неділю, маючи достатню кількість їжі, він раптово відмовився їсти і мирно заснув вранці понеділок. Нам, людям, що стоять за Goxx Capital (фейкова компанія, "директором" якої був Містер Гокс. – Ред.), складно це зрозуміти. Питання про можливе продовження проекту зараз для нас неважливі", – додали в Twitter.

Що відомо про хом'яка-криптотрейдера Mr. Goxx?

Хто насправді керував жартівливим проектом про хом'яка, який торгував криптовалютою, залишилося невідомим. Зрозуміло лише те, що його власники живуть у Німеччині.

Широку популярність він отримав у вересні 2021 – на той момент стало відомо, що він торгує криптовалютою з 12 червня. Маючи спочатку 390 євро, до кінця свого життя він збільшив свій капітал на 98,2 євро (25%).

Хазяїн побудував йому спеціальну клітку з коридорами, де Містер Гокс вибирав певну криптовалюту. Залежно від того, який коридор він обирав далі, його господар або купував, або продавав токен на 20 євро.

Процес "торгівлі" транслювався в Twitch, а результати публікувалися у Twitter. "Здібності" тварини оцінив навіть американський мільярдер і популяризатор криптовалюти Ілон Маск, назвавши їх неймовірними.