Помер пасажир вантажівки вчорашнього ДТП у Костопільському районі

Попри вжиті реанімаційні заходи життя 53-річного жителя села Данчиміст врятувати не вдалося. Учора, 24 листопада, він помер. Водій та ще один пасажир «КамАЗу» перебувають у лікарні. Їхньому життю наразі нічого не загрожує.

Нагадаємо, автопригода сталася 23 листопада на трасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів». На ділянці дороги, де проводяться ремонтні роботи, водій «КамАЗу», не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із вантажним автомобілем «Volvo», який стояв у колоні на заборонений сигнал світлофора. Від удару останній транспортний засіб за інерцією зіткнувся із «Volkswagen Passat».

Унаслідок ДТП до лікарні госпіталізували водія та двох пасажирів «КамАЗу». У 57-річного та 42-річного костопільчан діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та переломи ніг, а 53-річному жителю села Данчиміст Костопільського району ампутували частину ноги. Потерпілий від отриманих травм помер на наступний день.

Під час проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, встановлено, що на зазначеній ділянці дороги були відсутні попереджувальні дорожні знаки. Тож, слідчі відкрили ще одне кримінальне провадження за фактом порушення відповідальною особою правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху під час реконструкції та ремонту автомобільних доріг за статтею 288 КК України. 

Досудове розслідування за обома фактами проводять слідчі слідчого управління. 


Відділ комунікації поліції Рівненської області