Поліція у Рівному розшукує іноземця, причетного до вбивства рівнянки

Закривавлене тіло 38-річної рівнянки в орендованій квартирі, сьогодні, другого листопада, близько 10:20 виявила власниця помешкання. У рамках відкритого кримінального провадження тривають невідкладні слідчі дії та розшукові заходи щодо встановлення місця перебування обґрунтовано підозрюваного у злочині громадянина Туреччини. 

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що загибла винаймала подобово квартиру на вулиці Волинської Дивізії для знайомого іноземця, якому приходила допомогти по господарству, а відучора не відповідала на дзвінки від орендодавиці. Коли та навідалася до помешкання, на підлозі в кухні побачила бездиханне тіло жінки. 

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). 
Наразі працівники карного розшуку обласного управління поліції та Рівненського РУП проводять розшукові заходи щодо встановлення місця перебування 48-річного громадянина Турецької Республіки — Karatas Ekrem (Каратас Екрем). 

Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо вказаної особи або вам відоме місце його знаходження, прохання негайно повідомити за номерами телефонів: 0686771234, 0989508249, 0986342123 або на спецлінію «102». Анонімність гарантується.

Поліція Рівненщини