Поліцейські встановили особу загиблого чоловіка у ДТП на Рівненщині

Фото поліція

Як повідомляють у прес-службі поліції області, поліцейські встановили особу загиблого чоловіка та розшукують винуватця ДТП. Невідомим виявився 25-річний мешканець села Великий Житин. Встановлено, що смертельні травми він отримав унаслідок ДТП.

Нагадаємо, тіло невідомого чоловіка  виявили на автодорозі поблизу села Бармаки Рівненського району учора, п’ятого листопада, близько 23 години.

Читати: Поліція просить допомогти встановити особу загиблого чоловіка під колесами авто

Інформацію щодо встановлення особи загиблого розмістили в ЗМІ. Крім того, оперативники Рівненського районного відділення поліції розповсюдили «розшук» в усіх можливих групах месенджерів, а вже через деякий час отримали відповідь про ймовірну особу загиблого. Працівники карного розшуку, використовуючи дані Державної міграційної служби, встановили особу чоловіка та родичів. Рідна сестра упізнала загиблого 25-річного жителя Великого Житина.

Попередньою причиною смерті чоловіка є важка черепно-мозкова травма.

Встановлено, що травми, несумісні з життям, житель Рівненського району отримав унаслідок наїзду на нього транспортного засобу.

Досудове розслідування триває. Оперативники Рівненського району та області проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення особи водія та авто, яким він керував.

Усім, кому відома будь яка інформація щодо злочину, повідомляйте до поліції за номерами телефонів: 09878-98-087 або 102. Анонімність гарантуємо!