Погоня в Рівному: намагаючись уникнути зустрічі з патрульними, втікач двічі пірнув у ставок

 

 Сьогодні, близько 3-ї ночі, поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) на вулиці Соборній помітили транспортний засіб Volkswagen, водій якого порушував правила дорожнього руху. Інспектори увімкнули проблискові маячки червоного кольору та подали звуковий сигнал для зупинки, керманич законну вимогу не виконав, пришвидшив рух створюючи аварійну ситуацію на дорозі, Патрульна поліція рівненської області!

Водій зупинив автомобіль на вулиці Дворецькій та так намагався уникнути зустрічі з патрульними, що навіть двічі пірнув у ставок із водою.

Інспектори затримали 26-річного чоловіків, застосувавши до нього фізичну силу, а саме: повалення на землю та спецзасіб кайданки.
Також при спілкуванні у водія охоронці порядку виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. В присутності двох свідків, чоловік відмовився від освідування на стан сп'яніння.

На керманича патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме: протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та протокол за ч.2 ст. 123 (В'їзд на залізничний переїзд у випадках, коли рух через переїзд заборонений) КУпАП.