Пінопластом утепляй і на зиму не зважай

Перше, що неможливо не помітити, зайшовши до офісу  ТОВ «Ізотерм-С», - на стінах дуже багато різноманітних дипломів, що засвідчують про визнання підприємства як на місцевому, так і на всеукраїнському рівнях.  Цими днями до відзнак додалася й ще одна - ТОВ-підприємство з іноземною інвестицією «Ізотерм-С» стало переможцем регіонального етапу конкурсу «100 кращих товарів України» у номінації «Промислові товари для населення» за виробництво пінополістирольних плит. Цей матеріал застосовується для теплоізоляції будинків і є дуже зручним в експлуатації. 

 Крім  виробництва пінопласту різних марок, підприємство «Ізотерм-С» як частина ТМ «Століт»  спеціалізується на випуску «сандвіч»-панелей, клею, мінеральної штукатурки та інших фасадних аксесуарів-продукції, що ось уже багато років є невід’ємною складовою будь-якого будівництва. Своєю продукцією компанія впевнено завойовує ринок  будівельних матеріалів України. Зупинивши свій вибір на послугах цієї марки, покупець отримує можливість одночасно придбати всі складові, необхідні для зовнішнього утеплення: починаючи із пінопласту і закінчуючи якісними облицювальними матеріалами, тобто комплексну систему утеплення, а не окремий її компонент, до того ж за реальною ціною.

Важко не погодитися з думкою, що в утепленому будинку встановлюється атмосфера затишку і комфорту, холод не змушує мешканців тепло одягатися і включати різні обігрівачі. До того ж економляться кошти на опаленні. Адже через постійно зростаючі ціни на газ це питання в теперішній час набуває неабиякої актуальності. За оцінкою експертів, використання пінопласту при зведенні будівель дозволяє скоротити витрати тепла на 50-70 відсотків, зменшити споживання електроенергії, газу та інших енергоносіїв.

Тому і пропозицій на ринку теплоізоляційних матеріалів стає дедалі більше, проте ТМ «Століт» має ряд беззаперечних конкурентних переваг. Секрет успіху підприємства полягає в уже набутому роками досвіді (адже ТОВ «Ізотерм-С» з 1997 року успішно працює у цій сфері), у професійній майстерності та в щирому вболіванні за справу його керівників, і нарешті – в найсучаснішому технологічному оснащенні, що дає можливість виробляти високоякісну продукцію.

Із кожним роком підприємство динамічно розвивається, збільшуючи асортимент та обсяги виробництва. Зокрема, невеличкий цех із виробництва пінопласту, що був відкритий у селі Варковичі у 1997 році й переробляв одну тонну сировини, нині розширив свої виробничі  потужності завдяки  експлуатації найсучаснішої екологічно чистої технологічної лінії. Такі характеристики матеріалу  як довговічність та екологічна безпечність стали основною причиною того, що в Європі йому і далі  надають перевагу.

Не так давно на підприємстві  введений в експлуатацію цех «сендвіч»-панелей,  які використовують для внутрішніх перегородок, при монтажі мобільних будівель, для теплоізоляції холодильників.

Результатом розширення стало об’єднання з партнерами, відкриття нових представництв у інших регіонах України та народження групи компаній «Століт». Сьогодні розгалужена дистриб’юторська мережа групи компаній із представництвами у Львові, Києві, Івано-Франківську, Харкові, Полтаві у поєднанні з потужними виробництвами в Рівненській та Полтавській областях дають можливість забезпечити клієнтів продукцією у найвіддаленіших точках України. Схвальні відгуки про якість товару з логотипом ТМ «Століт» неодноразово звучали від спеціалістів, конкурентів, продукція ніколи не залишається поза увагою відвідувачів різноманітних виставок будівельних матеріалів. Але найвагоміше слово залишається за споживачами, яким доводиться працювати з продукцією.  За їхніми твердженнями, вона нічим не поступається аналогам відомих західноєвропейських виробників.

 Робота підприємства організована таким чином, щоб клієнт у найкоротші терміни отримав те, що йому потрібно. Кваліфікована порада менеджерів допоможе зробити правильний вибір, а власний автомобільний парк забезпечує вчасну доставку продукції безпосередньо до клієнта за його бажанням.

 Завдяки налагодженим контактам із постачальниками якісної сировини, забезпеченню підприємства новітніми технологіями та патентами, а також співпраці з іноземними підприємствами, активній позиції в Асоціації виробників пінопласту України ТОВ «Ізотерм-С» та ТМ «Століт» мають змогу надавати повний спектр послуг із будівництва фасадів і впевнено утримують передові позиції на ринку України.

• Ольга Дем’янчук

Україна, м. Рівне, вул. Дворецька, 128 – офіс,

тел.: 0362-62-56-64,62-56-65

м. Рівне, вул. Чорновола, 37-А – магазин, тел.: 0362-23-42-93

Дубенський р-н., с.Варковичі, вул. Травнева, 19 – виробництво, гуртовий склад

www.stolit.ua e-mail: izoterm-s@mail.rv.ua