Підтримка енергетики держави - шлях до формування нових звичок енергоспоживання

Життя в умовах російської військової агресії, нищення ворогом об’єктів енергозабезпечення змушує переглядати наші споживацькі звички. Зокрема щодо використання електроприладів.

Аби не перевантажувати енергосистему, надати можливість енергетикам провести ремонті роботи на пошкодженому обладнанні, забезпечити енергоживлення абонентів Рівненщини, споживачам варто максимально змістити енергоспоживання з пікових годин навантаження на енергосистему (в умовах війни – це на жаль, практично увесь день) НА НІЧНУ ПОРУ.

Саме вночі енергетики мають можливість забезпечувати споживачів електропостачанням і саме в нічну пору краще користуватися обігрівачами, пральними машинами, вмикати бойлери, посудомийки та інші енергозатратні прилади.

Навіть невелике зниження електроспоживання в пікові години в кожному приміщенні допоможуть стабілізувати роботу енергосистеми.

Тільки спільними зусиллями, коли кожен дослухається до цих рекомендацій і сформує нові звички в енергоспоживанні, наша енергосистема зможе вистояти.

Підтримаймо енергетичний фронт держави! Підтримаймо енергетиків!

Рівнеобленерго