Педагога-професіонала навчального закладу запросили на Всеукраїнський конкурс

Професійність - це якість, яка здобувається багаторічною працею, підтверджується компетентними фахівцями та визнається вдячними прихильниками. Ми сповнені неприхованої гордості за свою колегу - викладача-методжиста спецдисциплін у групах майбутніх перукарів Анну Вікторівну Зотік. Приємно, що її фаховість, багаторічний досвід та велику любов до професії оцінили партнери навчального закладу і колеги "по цеху", запросивши до участі у І відбірковому етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності ''#WorldSkills Ukraine - 2019" за компетенцією ''Перукарське мистецтво'' у якості голови журі. Змагання проходять на базі У ДНЗ ''Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту''. Анна Вікторівна поділилася, що переможець конкурсу виборює право змагатися у Києві, а наступним фінальним етапом є участь у Міжнародному конкурсі ппофесіоналів у Китаї.

Уся ця динамічна, цікава та творча кампанія присвячена популяризації робітничої професії, навчання та професійного росту майстрів.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко поділилася: "Це великий плюс і особлива наснага навчального закладу! Біля професіонала, безперечно, легше здобувати професію, цікавіше та ефективніше опановувати усі нюанси і особливості. Так склалося, що в РЦПТО усі викладачі та майстри виробничого навчання безмежно закохані у професію, отож, запрошуємо на навчання! Оцініть умови, насолодіться атмосферою творчості та професійності та здобувайте нову впевненість і нову справу життя!".

До слова, випускниця Рівненського ЦПТО ДСЗ, нині викладач у групі перукарів Здолбунівського училища Ольга Рожкова  ділиться досвідом і талантом із учнями.