Особу загиблої у ДТП жінки поки не встановлено

Поліцейські звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо жінки, яка 28 грудня, близько 21:30 загинула унаслідок ДТП на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів» у Костополі, повідомити до поліції.

Особа жінки досі не встановлена. На вигляд їй 40-45 років. Середньої тілобудови, має коротке кучеряве волосся каштанового кольору.

Була одягнена у темно-фіолеотову куртку, чорні штани, сірі шкарпетки, кофту, шарф-хомут та печатки, взута у темно-коричневі замшеві чоботи.

На правому зап’ясті носила браслет з червоною ниткою. Із собою загибла мала жіночу синю з коричневими вставками сумку.

За наявності будь-якої інформації щодо загиблої, прохання звертатися за телефонами 068-32-33-168 або 102.

-- 

До поліції 28 грудня, близько 21:30 повідомив 32-річний житель селища Тучин Гощанського району, що на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів» він скоїв наїзд на жінку, яка від отриманих травм померла. Слідчі на місці події встановили, що водій автомобіля «Volkswagen Crafter», рухаючись у напрямку Рівного, скоїв наїзд на жінку, яка знаходилась на проїзній частині дороги. Як пояснив водій поліцейським, ця ділянка не освітлюється, та в умовах обмеженої видимості через несприятливі погодні умови не помітив пішохода.

Медики, які прибули за викликом лише констатували смерть потерпілої, від отриманих вона загинула на місці події.

Особа жінки наразі не встановлена. Поліцейські звертаються до усіх, хто впізнав жінку одразу повідомити за номерами телефонів 068-32-33-168 або 102.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій відповідно до медичного освідування був тверезим. Транспортний засіб помістили на територію місцевого відділу поліції.

-- Відділ комунікації поліції Рівненської області