Новорічний настрій власними руками

На свята модними залишаються творчість, доброта і відмінне почуття гумору!

Щороку впродовж грудня у бібліотеці Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості наповнюється святкова експозиція до новорічно-різдвяних свят. Бібліотекар Антоніна Лисенко ініціює гарний настрій, творчість, натхнення і позитив. Саме такою енергетикою наповнюються вироби слухачів навчального закладу. Із навчальних відділень РЦПТО, від усіх охочих та активних до виставки, що у навчальному відділенні Рівного на вул. Пирогова,8, злітаються казкові герої, вишукані ялинки, оригінальні композиції...

У роботах використовуються лоза, мішковина, шпагат, тканини, тут присутні  вишивка, орігамі, квілінг… Відвідувачі бібліотеки споглядатимуть творчі доробки майбутніх кравців, швачок, бухгалтерів, виробників художніх виробів з лози…Адже поза роботою усі ми прагнемо затишку і відпочинку, свята і дитячих спогадів.

Долучайтеся до новорічного настрою, проявляйте фантазію, експериментуйте із різноманітними матеріалами, залучайте дітей, і неодмінно отримаєте яскраві враження і насолоду від чудового результату. У моді завжди будуть унікальні інтер’єрні доповнення ручної роботи!