Неймовірний "Дарунок" побував у Тучинській школі-інтернаті

Днями Благодійна організація "Дарунок"  відкрила новий напрям – навчання дітей азам професій та цікавим вмінням. Перше заняття волонтери «Дарунку» провели для дітей старшого шкільного віку у Тучинському навчально-реабілітаційному центр. Бо в організації хочуть, аби після закінчення інтернатів, окрім знання шкільної програми, вони мали навички, якими зможуть заробляти кошти.

«Щоб навчити дітей робити солодкі або гастробукети ми звернулись до професіонала - гастродекоратора креативної студії Party Ірини Борболь. Іра одразу погодилась на нашу ідею. Ми накидали план дій. Тоді наша команда шукала заклад, де провести майстер-клас. Ми звернулись до Тамари Мичак із Тучина  - і не прогадали. Тоді зробили збір коштів і одразу зібрали потрібних 1040 гривень. Настав день Х і ми поїхали з матеріалами до дітей. Прихопили зі собою трохи подарунків, які ви приносили.

У нашій уяві це мали бути старші дівчатка, яким потрібно буде пояснювати все до дрібних деталей. Яким було наше здивування, коли на майстре класі було ще й кілька хлопців, які самі захотіли навчитись робити букети. Діти реально хотіли вчитись і вже мали невеличке уявлення про спосіб роботи. До речі, на нашу пропозицію з’їсти всі солодощі і нічого не робити, хором сказали – ні. Ірина Борболь впоралась із 14 дітьми… У процесі роботи ми розговорились і подружились.

Хтось уже став нашими підписниками в соцмережах і ледь не щодня розповідає про свої справи, хтось подарував букет татові, в якого день народження у понеділок, хтось бабусі, яка поділилась солодощами. Найприємніше, що з майстер класу ми привезли два букети для аукціону, який відбудеться 30 листопада на святкуванні нашої першої річниці. Коли ми розказали дітям, що таким чином ми збираємо 20 тисяч гривень на слуховий апарат, для дівчинки, яка погано чує, то вони почали пропонувати свої гроші. Дякуємо кожному, хто долучився до цього майстер-класу. Ми не зупиняємось і рухаємось далі. Тож пропонуйте свої ідеї для занять та давайте разом робити хороші справи», - закликають у благодійній організації "Дарунок".