Не зважаючи на зливу у Рівному провели "Забіг у вишиванках"

У Рівному через зливу ледь не скасували "Забіг у вишиванках", який традиційно проходить у День Незалежності й участь у ньому беруть кілька сотень любителів бігу. Як інформує кореспондентка Суспільного, організатори залишали за собою право скасувати забіг в останню хвилину задля безпеки.

Злива у Рівному тривала всю ніч і зранку дощ то слабшав, то знову посилювався.

Джерело Рівне.Суспільне.

Сам забіг, який є шостим за ліком, мав початись з 9:00, для цього мерія і поліція анонсували перекриття руху центральною частиною міста. Зрештою, злива трохи стихла та учасники таки побігли. Із майже 450 зареєстрованих учасників пробігти прийшло близько двох сотень.

З Театральної площі забіг стартував на двох дистанціях: 2,5 та 10 кілометрів. На першій організатори під час реєстрації встановили ліміт – не більше 300 учасників, на десять кілометрів – не більше 200 людей.

"Забіг у вишиванках" – перший із трьох залікових забігів. Після "Напівмарафону на Покрову" та "Забігу Святого Миколая", за підсумками трьох стартів, мають формувати рейтинг серед чоловіків та жінок, яких нагородять як переможців й призерів "ТОП-10 Рівненської бігової ліги 2021".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rivne 1283 (@rivne_1283)