Найкращі клубні заклади Рівненщини отримали свої нагороди

За підсумками Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості переможці, які отримали першість в області, були нагороджені цінними подарунками.

Мета заходу – вивчення, удосконалення та активізації діяльності закладів культури в сільській місцевості, пошуку і поширення нових форм і методів культурного обслуговування сільського населення, привернення уваги державних органів влади до проблем культури села.

«Хочу подякувати вам за плідну співпрацю, творчість, ініціативу, жагу до поширення кращого досвіду роботи клубних закладів, удосконалення культурного обслуговування населення», – звернулася до переможців начальниця управління культури і туризму Рівненської ОДА Любов Романюк.

Нагадаємо, що І місце виборов колектив будинку культури с. Олександрія Рівненського району, ІІ місце – колектив будинку культури с. Плоска Дубенського району, а ІІІ місце розділили колективи будинків культури с. Глинськ Здолбунівського центру культури і дозвілля Здолбунівської міської ради та с. Грушвиця Рівненського району.

Оргкомітет оцінював роботу за 2 останніх роки за напрямками: організація культурно-дозвіллєвої роботи, впровадження нових культурно-творчих ініціатив, господарської самостійності; реалізація сучасних творчих проектів; розвиток усіх видів і жанрів аматорського мистецтва.

Рівненська ОДА