Наші на чемпіонаті світу в Болгарії

Постійно підтримуючи фізичну форму Микола Павлович вкотре довів,що у будь-якому віці можна показувати значні результати на спортивній арені. До речі у спортивній секції де Микола Коба тренує молодь, особливого здивування результат не викликав – всі були впевнені в його перемозі.

Просто фантастичний виступ показав Желал Хаджиєв, виступаючи у ваговій категорії 90 кг (вікова група 50-54 р), незважаючи на брак спарингів на тренуваннях, наш земляк здобув срібну нагороду, показавши при цьому видовищну та безкомпромісну боротьбу. Минулого року Желал  був третім, тож наступного року повинно бути золото!

Більш ніж добре виступив на чемпіонаті наш земляк Сергій Пахольчук. Виступаючи у ваговій категорії +100кг і віковій групі 35-39 років. Дана вікова група цікава тим, що в ній спортсмени ще виступають на офіційних змаганнях, тому конкуренція там більш ніж велика. Незважаючи на те, що Сергій не виступав вже протягом 12 років, він зміг знайти час і сили для підготовки і показав досить сильну боротьбу, що здивувало ряд суперників його вагової категорії. Лише травма коліна не дозволила йому вибороти бронзову нагороду чемпіонату світу.

"" 

До речі, команда України посіла 3 загальнокомандне місце.   Справжній приклад для нашої молоді показують наші ветерани-спортсмени.