Напередодні професійного свята привітали медичних працівників

З нагоди Дня медичного працівника 17 червня в сесійний залі Дубровицької районної ради  відбулись урочисті вітання працівників медичної галузі району.

Участь у святковому заході взяли голова районної ради Ярослав Яковчук, виконуюча обов’язки голови Дубровицької райдержадміністрації Людмила Мариніна та медичні працівники району.

          «Професія медика – найгуманніша  в світі. Оскільки  на медичних працівників  покладено  відповідальність  за найбільшу  цінність на землі - життя та здоров’я людини. Саме ви стоїте  на  сторожі охорони  здоров’я людини, від народження і протягом усього її життя. А  за цим  недоспані  ночі, тривожні  дні  в боротьбі за життя і здоров’я людини, піклування і турбота про хворих. Щасливе  одужання та  вдячне слово пацієнта говорить  про  ваш високий  професіоналізм,  відповідальність, гуманність, сміливість та заслуговує на низький уклін і щиру вдячність.», – зазначив Ярослав Яковчук у своєму вітанні. 

Кращих представніків медичної галузі району нагороджено відзначено грамотами  районної ради та відзнаками обласної ради і райдержадміністрації.

Дзвінко лунали музичні дарунки у виконанні музичного колективу Дубровицької музичної школи, даруючи присутнім незабутні емоції та гарний настрій.