Напередодні Дня територіальної оборони на Рівненщині нагородили військових

Напередодні Дня територіальної оборони, який відзначається у першу неділю жовтня, військових з Рівненщини привітали із професійним святом.

До урочистих шикувань бригади територіальної оборони пов'язаному із закінченням командно-штабних навчань «Об‘єднані зусилля - 2021» долучився перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Сьогодні на Рівненщині завершились потужні командно-штабні навчання. Основним завданням яких було виявлення, блокування та знищення диверсійно-розвідувальних груп умовного противника. Ви гідно пройшли етап навчань. Тож у цей день, а також напередодні Дня територіальної оборони, маю за честь вручити вам грамоти та нагороди. Щиро бажаю Вам здоров’я, мужності та витримки. Нехай завжди Ваші зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян», - звернувся до присутніх Сергій Подолін.

Нагадаємо, цьогоріч командно-штабні навчання «Об‘єднані зусилля - 2021» розпочалися 22 вересня і тривали до 1 жовтня. До них залучали військових і техніку держав-членів та партнерів НАТО. Зокрема, США, Велику Британію, Канаду, Угорщину, Польщу, Румунію, Литву, Словаччину, Туреччину, Фінляндію, Швецію, Грузію, Італію, Францію, Латвію та інші країни.

 

Рівненська ОДА