На Володимиреччині сталась пожежа у приватному господарстві

5 січня о 19:52 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві смт Рафалівка по вул.Поліська Володимирецького району.

До місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників 5-го державного пожежно-рятувального поста смт Рафалівка.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа трапилася в господарчій будівлі (цегляна, будівля-баня, розмірами 7х3м.кв., крита шифером по дерев’яній обрешітці) та є реальна загроза перекидання полум'я на поруч розташовані споруди.

Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення резервного караулу 5-го державного пожежно-рятувального поста.  На гасіння було подано вогнегасні речовини. О 20:25 пожежу було локалізовано, а о 21:50 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих на пожежі не має.

Внаслідок пожежі знищено покрівлю та перекриття  господарської будівлі-бані, бойлер, сіно 1 т, господарський інвентар. Пошкоджено: стіни та підлогу приміщень бані та врятовано поруч розташований сарай для зберігання дров та літню кухню.

До гасіння було залучено дві пожежні автоцистерни та сім вогнеборців. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.


ГУ ДСНС України у Рівненській області