На Сарненщині брат наніс ножові поранення рідному брату

Поліцейські затримали жителя Сарненського району за ножове поранення брата.

Конфлікт між двома мешканцями села Сварицевичі закінчився для одного із них лікарняним ліжком, для іншого — ізолятором тимчасового тримання. Наразі обставини вчорашнього вечора з’ясовують поліцейські у рамках кримінального провадження.

Про госпіталізацію пораненого ножем чоловіка до лікарні близько 21 години вчора, восьмого червня, повідомили медики.

Поліцейські встановили, що між двоюрідними братами за місцем проживання одного із них виник черговий побутовий конфлікт. Посварившись, 44-річний пішов з будинку, а 52-річний родич залишився вечеряти зі знайомим. Втім, незабаром той повернувся і сварка отримала своє продовження. Між братами зав’язалась бійка, під час якої 44-річний почав душити старшого. Останній у відповідь схопив ножа та завдав ним удар нападникові. Закривавлений чоловік вийшов на вулицю, де його побачили сусіди та викликали медиків.

Слідчі відділення поліції №1 (м. Дубровиця) Сарненського РВ за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження внесли відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У рамках відкритого кримінального провадження вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. У скоєному 52-річний житель села Сварицевичі зізнається та співпрацює зі слідством.

Поліція Рівненської області