На Сарненщині 63-річний дідусь-тіктокер збирав кошти для ЗСУ під час прямих ефірів

У лютому боєць ДФТГ із Сарн з позивним Дід запустив збір коштів для ЗСУ. Заохочував людей донатити під час ефірів у популярній соцмережі TikTok.

Діду Толі, як кличуть його підписники, 63 роки. Він учасник добровільного формування тергромади, – пише СарниNews.City.

У вільний час Анатолій записує ролики та проводить прямі трансляції в TikTok. Ціль таких стрімів — зібрати кошти на потреби ЗСУ.

Чоловік разом з підписниками прагнув придбати авто для ЗСУ. Необхідної суми накопичити не вдалось, тому Дід спрямував кошти на купівлю квадрокоптера вартістю 90 тисяч гривень.

— Придбали ми вже нашу пташку, яка відлітає в 68 бригаду. Хочу щиро подякувати всім, хто долучився до збору коштів. Цей квадрокоптер за рекомендацією підписників назвали Жнець, щоб він косив ворогів, — пояснює Анатолій.

До збору долучились також інші члени ДФТГ, а також працівники Сарненської міської ради.

— Черговий квадрокоптер їде на підтримку нашим військовим знищувати росіян. І цей Mavic куплений завдяки члену нашого ДФТГ, який віднедавна став блогером, із позивним Дід за участі багатьох жителів нашої громади, зокрема долучились працівники Сарненської міської ради. Я впевнений, що він буде допомагати швидше визволити нашу українську землю від окупанта, — прокоментував міський голова Руслан Серпенінов.