На Рівненщині завершили ремонт дороги до Базальтових стовпів

Капітальний ремонт 7-ми кілометрової ділянки до туристичної перлини на Костопільщині, Базальтових стовпів, завершений.

Про це повідомили у Рівненській ОДА.

Доїзд до місцевої туристичної перлини «Базальтові стовпи» став набагато комфортнішим. На Рівненщині завершили капітальний ремонт автодороги місцевого значення довжиною у 7 км. Шлях пролягає селами Малий Стидин, Злазне, Іваничі колишнього Костопільського району. 

Як виконали підрядники виконали роботу – проінспектували голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та його заступниця Людмила Шатковська.

«Капітальний ремонт 7-ми кілометрової ділянки до туристичної перлини на Костопільщині завершений. Через поганий стан автошляху до геологічної пам’ятки природи доїхати було дуже складно. Це стратегічно важлива дорога ще й тому, що пролягає до опорної школи та місцевої амбулаторії. Відремонтувати автошлях вдалося завдяки програмі «Велике будівництво». Президентська ініціатива змінює область на краще», - пояснює Віталій Коваль.

Очільник області додає, що ремонтні роботи були повністю профінансовані з держбюджету. А проектно-кошторисну документацію розробила Головинська сільська рада.

«До ремонту стан дороги від сіл Головин та Злазне був жахливий. Нині маємо 7 кілометрів якісного дорожнього покриття. Вже нанесено розмітку та встановлено дорожні знаки. Цей відрізок дороги сполучає наші села з обласним центром та Волинню», - наголошує сільський голова Головинської територіальної громади Олександр Бачук.

Зазначимо, що в області, окрім доріг, завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського реконструюються освітні, спортивні та медичні об’єкти. 

«Це проєкт про державні інвестиції в інфраструктуру, що допомагає відновити зростання економіки. «Велике будівництво» триватиме і далі. В рамках програми ми працюємо над розвитком мережі надання якісних публічних послуг, прискорення економічного зростання регіонів та привабливості «туристичних магнітів»», - резюмує заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.