На Рівненщині у п`яти районах дозволили відкрити дитсадки

У п'яти районах області дозволили відкрити дитячі садочки. Відповідно рішення прийняли сьогодні на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС. 

Мова йде про Демидівський, Дубровицький, Корецький, Радивилівський і Дубенський (крім м. Дубно) райони. 

- Щодо дошкільних навчальних закладів, то це найбільш болюче питання. Рекомендуємо відкривати дитячі садочки лише там, де це дозволяє епідемічна ситуація. На сьогодні це п'ять районів області. А саме Демидівський, Дубровицький, Корецький, Радивилівський і Дубенський (крім м. Дубно). Кількість інфікованих там - менше 40 активних хворих на 100 населення. Епідеміологи прогнозують і подальше зменшення захворюваності та навантаженості у цих районах, - сказав голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. 

При відкритті дитсадків треба дотримуватись рекомендацій головного санітарного лікаря області. Зокрема обов'язковий температурний скринінг. Батьки не повинні заходити на території садочки, вихователі забирають дітей при вході у дитсадок на вулиці. Організація всіх протипепідемічних заходів тощо.

Крім того обласна комісія ТЕБ та НС дозволила тренування та підготовку до змагань та рекомендувала у всіх районах та містах області діяльність творчих мистецьких студій за умови не більше 1 особи на 5 кв. метрів площі, відкритих майданчиків музеїв з дотриманням усіх протиепідемічних заходів. На сайте http://kupit-diplom.com.ua/ вы можете купить диплом в Харькове без предоплатой с доставкой по Харькову 

- Продовжуємо аналізувати ситуацію в усіх містах та районах області. Якщо ми будемо бачити, що коронавірус відступає, відповідно будемо послаблювати карантинні обмеження і в цих районах області, - додав Віталій Коваль.