На Рівненщині у двох ДТП постраждало шестеро осіб (ФОТО)

Дорожньо-транспортні пригоди сталися учора, 22 вересня у Рокитнівському районі та Здолбунові, повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Близько другої години ночі на автодорозі між селами Познань та Глинне зіткнулися два транспортні засоби: мотоцикл «Bird» під керуванням 19-річного жителя села Познань та автомобіль «Volkswagen Passat», яким керував 26-річний житель села Глинне.

Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, перелому лобової кістки. Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні.

Відповідно до медичного освідування водій іномарки був напідпитку: алкотестер показав 0,9 проміле. У мотоцикліста відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

Ще одна автопригода з потерпілими сталася вчора близько 16 години на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів».

Слідчо-оперативна група встановила, що водій «Daewoo Lanos», 21-річний житель села Ільпінь-2 поблизу Здолбунова не впорався з керуванням та допустив зіткнення із автомобілем «Ford Tourneo Connect» під керуванням 23-річного жителя Хмельниччини, який рухався попереду та повертав ліворуч.

Внаслідок ДТП у приймальне відділення Здолбунівської центральної районної лікарні із травмами та забоями голови та тіла доставили водія та чотирьох пасажирів із автомобіля «Daewoo Lanos». За результатами огляду 22-річного місцевого жителя відпустили, 21-річну жительку села Здовбиця госпіталізували, ще двох 22-річних дівчину з хлопцем, а також водія авто направили на додаткове обстеження у лікарню Рівного.

Відповідно до медичного освідування обидва керманичі були тверезі.

Відомості за обома фактами автопригод внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України.