На Рівненщині рятувальники ліквідували наслідки негоди

Вчора у другій половині дня на Рівненщині внаслідок несприятливих погодних умов у вигляді дощових опадів відбулося підтоплення двох житлових будинків в обласному центрі та 15 присадибних ділянок приватних домогосподарствах Рівного, Сарн, Острога та Рівненського району.
Найскладнішою ситуація була у Рівному, де під підтоплення потрапило одразу шість вулиць. До відкачування води та допомоги громадянам було залучено 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки та мотопомп, а також 46 осіб особового складу бійців ДСНС.

 

2.jpg
В обласному центрі роботи продовжувалися до другої години ночі 24 червня. Зокрема найважче було працювати по вулиці Білій, де було затоплено понад сто метрів проїжджої частини дороги, а рівень води подекуди сягав більше метра. Туди рятувальники залучили важку пожежну техніку ПНС-110 та АР-2. Із водяної пастки на цій вулиці працівники ДСНС відбуксирували десять легкових автомобілів, а також вивезли «на суходіл» чотирнадцятьох працівників офісів та підприємств, що були фактично заблоковані водою.
Загалом було відкачано приблизно 8000 м.куб. води.
Наразі рятувальники повністю ліквідували наслідки учорашніх підтоплень. Загалом рятувальники тринадцять разів залучалися на надання допомоги.

 

1.jpg

 

 

Головне управління ДСНС України у Рівненській області