На Рівненщині мер заявив, що від його імені дзвонять людям і дурять

До жителів міста Здолбунів на Рівненщині телефонують невідомі та називаються міським головою. Про це мер Владислав Сухляк повідомив 13 вересня у відеозверненні. За його словами, шахраї спілкувались з людьми, які виставляли оголошення про продаж.

За інформацією видання Суспільне мовлення України.

Міський голова Здолбунова Владислав Сухляк звернувся до жителів із повідомленням про шахрайство. Каже, що упродовж години до нього звернулись здолбунівчани, які виставляли в інтернеті оголошення про продаж нерухомості, автотранспорту, земельних ділянок.

"До них телефонували особи, представлялися міським головою — Сухляком Владиславом Олеговичем щодо купівлі майна або, що товариш його, нібито, хоче купити, але для цього потрібно отримати довідки з ЦНАПу. І ці всі послуги коштують певні суми. Вони вказують їх і говорять, на який розрахунковий рахунок скерувати ці кошти. І таким шахрайським чином хочуть заволодіти від людей певними сумами", — розповів посадовець.

Владислав Сухляк заявив, що ні він, ні його знайомі таких дзвінків не здійснювали.

"Наголошую, це — шахраї. Люди, будьте обачні та обережні! Ставте більше питань для уточнення особи, яка вам телефонує! ", — сказав міський голова Здолбунова.

Владислав Сухляк закликав у разі отримання дзвінка від шахраїв повідомляти поліцію. Він додав, що із такою заявою від себе уже звернувся в правоохоронні органи.