На Рівненщині коронавірусом інфікувався ще один голова райдержадміністрації

Коронавірус підтвердили у голови Березнівської райдержадміністрації Олега Піщанського. Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. 

Вчора ПЛР-тест підтвердив COVID-19 в мого колеги голови Березнівської РДА Олег Піщанський. Його стан стабільний. Він знаходиться на самоізоляції, - написав Коваль. 

Також Віталій Коваль додав, що на Рівненщині зафіксовано 28 нових випадків коронавірусу. 

Серед захворілих: 6 мешканців з м.Рівне, 4 – з Рівненського району (по одному в селах Великий Олексин , Новожуків, Зоря, Біла Криниця), 4 – з Рокитнівського району ( по одному в селах Масевичі, Березове, Кисоричі, Єльне), 6 – з Сарненського району (м.Сарни  – 4, с. Тріскині – 1, с.Катеринівка -1), 5 – з Костопільського району (м. Костопіль - 4, с. Корчів’я – 1), 1 з Гощанського району (с.Бугрин), 2 – з м.Радивилів.

Вік захворілих від 1 до 79 років. Серед хворих одна дитина до 1 року.

Таким чином в Рівненській області наразі зафіксовано 1546 випадків захворювання на коронавірус. З них 113 дітей та 295 медпрацівників. Наразі в інфекційних відділеннях перебуває 114 хворих. Померло 35 людей. Подолали COVID-19 723 людини. Одужало ще 5 рівнян. Технология 3D-печати находится на пути к успеху и неизбежно приводит к значительным изменениям в дизайне и процессе разработки продуктов в компаниях. С помощью 3D-печати можно быстро и недорого изготавливать сложные индивидуальные модели прямо на месте. Но есть множество других преимуществ 3D-печати , о которых мы расскажем в этой статье. 3D-печать изменила разработку продуктов и мелкосерийное производство. Это дает дизайнерам возможность продемонстрировать атрибуты нового продукта на образцах, а инженерам-технологам - быстро и надежно изготавливать детали.