На Рівненщині конкурсна комісія обрала двох директорів комунальних освітніх закладів

Сьогодні відбулося два засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директорів комунальних закладів «Дубенська спеціальна школа I-II ступенів» та «Костопільська спеціальна школа І-ІIІ ступенів», під головування Світлани Богатирчук-Кривко.

На першому засіданні конкурсний відбір проходила єдина кандидатка на посаду директора Дубенської спеціальної школи – Тетяна Куцеля.

Вона шляхом письмового тестування проходила перевірку на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти та  професійної компетентності. Після чого Тетяна Куцеля провела презентацію перспективного плану розвитку закладу.

За результатами перевірки всіх завдань Тетяна Куцеля отримала найвищу кількість балів – 10.

Нагадаємо, що відповідно до критеріїв оцінювання  найвища кількість балів за тестування – 3 бали, за вирішення ситуаційного завдання – 2 бали, а також за презентацію перспективного плану  - 1 бал від одного члена комісії.

Відтак, Тетяну Куцелю обрано переможцем конкурсу. Також комісія рекомендувала голові обласної ради підписати з нею контракт терміном на 6 років.

На наступному засіданні конкурсний відбір на посаду директора комунального закладу «Костопільська спеціальна школа І-ІIІ ступенів» проходили дві кандидатки – Ірина Будько та Марія Шама.

Вони також проходили перевірку на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти шляхом письмового тестування та вирішення ситуаційного завдання.

Тож за результатами перевірки, Ірина Будько набрала 1 бал за знання законодавства, 0 балів – за вирішення ситуаційного завдання та 3 бали – за презентацію перспективного плану розвитку закладу.

Загальна кількість балів – 4. Водночас Марія Шама отримала 3 бали за вирішення тестових завдань у сфері загальної середньої освіти, 2 бали – за вирішення ситуаційного завдання та 5 балів – за перспективний план розвитку. Загальна кількість балів – 10.

Так, члени комісії переможцем конкурсу обрали Марію Шаму та рекомендували підписати голові обласної ради з нею контракт терміном на 6 років.