На Рівненщині чоловік загинув під колесами авто, за кермом якого був його захмелений товариш

Смертельний наїзд стався сьогодні, 16 квітня, близько 01:15 поблизу села Нетреба під час відпочинку біля озера компанії у складі трьох осіб.

Поліцейські встановили, що 30-річний житель села Антонівка — водій автомобіля «Volkswagen Passat» на іноземній реєстрації, здійснюючи рух заднім ходом, допустив наїзд на товариша, 31-річного односельця.

Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Відповідно до огляду за допомогою алкотестера керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння: 2,42 проміле.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України. 

30-річного жителя села Антонівка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

За скоєне зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області