На протези для 19-річного хлопця зібрали майже 250 тис. грн на Рівненщині

Станом на 25 січня благодійний фонд “Скрабниця Надії” зібрали 210500 гривень на протези кульшових суглобів для 19-річного Володимира Омельковця. Загалом потрібно зібрати зе близько 40 тисяч гривень, щоб забезпечити хлопця ліками на післяопераційний період. Про це розповідає координаторка Мар’яна Рева на сторінці у фейсбук.
Закрити збір коштів на протези допомогли:
– працівники компанії РЕНОМЕ, які проводили традиційну акцію Різдвяний передзвін. Цього року акція відбувалась в онлайн-форматі і протягом 8-19 січня було зібрано 38285 гривень. Ці кошти було перераховано на рахунок фонду Скарбниця Надії та порівну розділено між підопічними дітьми, а саме – Володею Омельковцем, Віктором Боричевським, Аліною Селюк та Олегом Сильвеструком;
– адвокат Наталія Савонік передала кошти зі скриньки у сумі 4031 гривню. Це кошти, які люди жертвували за безкоштовні усні консультації, що адвокатське бюро “Савонік та Партнери” надавало протягом грудня-січня;
– мама дитини, якій нещодавно збирали кошти на дороговартісну операцію, анонімно передала 20 тисяч гривень. Операція пройшла успішно і батьки дитини вирішили допомогти Володі.

“На жаль, у самого Володі новини не дуже хороші. Він приходив до нас офіс кілька днів тому. Ходить хлопець дуже важко, одну ногу не може випрямити і сильно кульгає. Юнак сів на крісло і скривився від болю. Навіть такі прості речі як сісти і встати спричиняють сильний біль у зруйнованих суглобах. Та Володя намагається триматись у бадьорому настрої і дякує всім вам за допомогу.”, – розповідає у дописі Мар’яна Рева.

Кожен може допомогти, адже залишилось зібрати зовсім небагато, щоб важка операція стала реальністю:

Для власників карток Приватбанк КАРТА фонду “Скарбниця Надії”
№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу – добровільна пожертва для Омельковця Володимира

Для власників карток Монобанк в розділі “Платежі по Україні” треба набрати назву фонду Скарбниця Надії і вказати суму, яку ви бажаєте пожертвувати.

Для пожертв через інші банки
КБ “Приватбанк”
ЄДРПОУ 37685693
БФ “Скарбниця Надії”
IBAN UA543333910000026007054713460
Призначення платежу – добровільна пожертва для Омельковця Володимира