На підтримку батальйону «Горинь» в Рівному відбувся благодійний міні-футбольний матч

Як і повідомлялося напередодні спортивного заходу, ці кошти пішли на потреби поранених військових із зони АТО, а саме було закуплено протизастудні та протизапальні засоби для наших військових. Всі медикаменти вже передано в зону АТО.

Один із організаторів благодійного міні-футбольного матчу, відомий громадський діяч Рівненщини Роман Яворський зазначає, що подібні заходи відбуватимуться в нашому краї й надалі.

- Потрібно, аби кожен громадянин своєї держави сьогодні намагався хоч чимось допомогти країні відстояти її територіальну цілісність та незалежність, - розповідає Роман ЯВОРСЬКИЙ. –  Не займатися популізмом, а конкретними діями допомогти державі. Сподіваюся, що й ми подібними благодійними заходами допоможемо хоробрим патріотам, які захищають незалежність нашої країни на Сході України. Величезна дяка і тим небайдужим свідомим громадянам, які відвідали цей благодійний спортивний захід. Завдяки цим людям воїни отримали належну медичну допомогу. Герої не будуть забуті.

Організатори турніру Роман Яворський та Тарас Ляшецький запевняють, що подібні благодійні спортивні змагання відбуватимуться і в найближчому майбутньому, та висловлюють подяку за співпрацю мережі аптек «24».