На Костопільщини закінчують будівельні роботи по реконструкції спортивної арени

У п'ятницю 20 листопада новообрані керівники Костопільської міської ради та голова Костопільської райдержадміністрації Олександр Коваль побували з робочим візитом на головній спортивній арені Костопільщині - стадіоні "Колос".

Як відомо, даний проєкт увійшов до переліку об’єктів інфраструктури президентської програми «Велике Будівництво».

Тут облаштовано легкоатлетичні доріжки, сектори для метання диска, молота та штовхання ядра, 1330 глядацьких місць та велике електронне табло. Будівельники частково відновили підтрибунні приміщення, де розміщено медичний кабінет, тренерську та суддівську кімнати, дві роздягальні та душові кімнати з гарячим водопостачанням. Також встановлено стільці для глядачів, вкладено бігові доріжки та облаштовано огорожі трибун, здійснено монтаж центральних вхідних воріт, оновлено фасад.

Окрім ремонту стадіону, нині триває реконструкція штучного міні-футбольного поля, що знаходить на території "Колосу". Кошти на цей об’єкт спрямовані із субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Представники влади позитивно оцінили реалізацію маштабного проєкту спортивної інфраструктури, адже такі проєкти перш за все є інвестицією в майбутні покоління костопільчан.

 


КОСТОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА