На Гощанщині будують дорогу за 40 мільйонів

Ремонт майже 6 км дороги в Гощанському районі у розпалі. Відрізок Тучин–Садове–Пустомити–Вовкошів входить в президентську програму «Велике будівництво». Роботи розпочалися в цьому році і половину з них уже виконали.

На якому етапі роботи, днями оглянув голова ОДА Віталій Коваль під час робочої поїздки до району.

До ремонту тут була бруківка. А на сьогодні будівельники розширили дорогу, підсипали ґрунтові узбіччя, влаштували посадкові майданчики та тротуари, завершили роботи із відсипки шару щебеню.

«Жителі 5-ти сіл постійно зверталися до місцевої влади, щоб покращити транспортне сполучення. Дорога дуже потрібна для людей, тому що з’єднує ці населені пункти із Гощею та Рівним. Також цей автошлях важливий і для під’їзду спеціальної техніки – машин швидкої допомоги та аварійно-рятувальних служб. Розуміючи його важливість, ми включили автошлях у президентську програму. Це дозволило отримати фінансування на її ремонт», - зазначив голова ОДА Віталій Коваль.

Загальна вартість об’єкта понад 41 млн грн. Станом на серпень на ремонт уже спрямували 39 млн з дорожнього фонду. Закінчити роботи планують у вересні цього року.