На Дубровиччині зять побив тестя

Учора, 14 лютого, близько 18 години до поліції надійшло повідомлення 27-річної жительки села Селець колишнього Дубровицького району, що чоловік погрожує їй фізичною розправою. Утім, коли поліцейські прибули на місце події, з’ясувалося, що той завдав тяжкі тілесні ушкодження батькові заявниці.

 Слідчо-оперативна група встановила, що у будинку проживають подружжя та донька із співмешканцем. Останній зловживає спиртними напоями, через що і виникають сварки.

Того вечора між чоловіками виник черговий конфлікт, під час якого 39-річний зловмисник напідпитку наніс удари дерев’яною палицею 62-річному господарю, батькові співмешканки.

Потерпілого доставили до центральної районної лікарні, де медики у нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом склепіння черепа, перелом ноги та забої. Нині він перебуває у реанімаційному відділенні.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі відділення №1 (м. Дубровиця) Сарненського районного відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження вирішується питання про повідомлення 39-річному зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

 Як з’ясувалося, чоловік уже раніше потрапляв у поле зору правоохоронців і відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення розбійного нападу.

Тепер відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.