На Дубенщині «Велике будівництво»: відновлюють місцеву дорогу та басейн

Дубенському районі відновлюють важливі для громади об’єкти. В рамках національної програми «Велике будівництво» ремонтують місцеву дорогу Повча-Турковичі та застарілий шкільний басейн.

«Відновлено 6 кілометрів дороги місцевого значення Повча-Турковичі. Ділянка є дуже важливою для місцевих жителів, адже сполучає села Будераж, Пирятин та Мильча, які входять до Повчанської громади», - зазначила в.о. голови Дубенської РДА Ірина Кружайло, яка ознайомилася з ходом будівельних робіт.

За її словами, на ділянку вже нанесли спеціальну розмітку, встановили дорожні знаки. Триває монтаж та встановлення відбійників.

Басейн у Дубно – один із п’яти спортивних об’єктів «Великого будівництва» на Рівненщині. Розміщений на території школи №7, басейн довгий час він не функціонував через зношеність та застарілість.

Як розповідають в департаменті з питань будівництва та архітектури ОДА, роботи на будівельному майданчику тривають згідно графіку.

«Зараз фахівці утеплюють фасад будівлі та працюють над його оздобленням. Також вони дооблаштують підвальні приміщення, далі приступатимуть до внутрішніх робіт. А саме: оздоблення чаші басейну та його технологічної обв’язки, а також монтуватимуть теплу підлогу. Попереду ще багато роботи, але до кінця року об’єкт плануємо завершити», - зазначив директор департаменту Андрій Ярусевич.

В оновленому басейні буде 5 доріжок для плавання. У приміщенні облаштують тренерські, гардеробні та душові кімнати. Відвідувати відремонтований басейн зможуть не лише учні школи, а й усі діти Дубного.


Рівненська ОДА