На Чорному морі оздоровлюються діти нацгвардійців з Рівненщини

Діти військовослужбовців військової частини 3055 Національної гвардії України відправились на 10-ти денний відпочинок на узбережжя Чорного моря поблизу Одеси.

Джерело Газета "7 днів.

Мова йде про дітей з багатодітних родин та тих, чиї батьки є учасниками АТО/ООС. На відпочинок відправились дітлахи нацгвардійців з Рівного та Сарн.

На березі моря діти проведуть 10 днів. Свої двері для них відкрила оздоровча база «Мікрон». Така можливість у дітей з’явилась завдяки дарунку Злученого Українського Американського Допомового Комітету.

12-річна донька лейтенанта Федора Шпируна, Софія, вперше такою компанію поїхала на відпочинок до моря. Дівчина впевнена, що знайде тут не лише відпочинок, а й нових друзів:

«Цікаво, що тут дуже багато дітей, батьки яких, як і мій тато, військові, – розповідає Софійка. – Нам є про що поговорити. Впевнена, що тут зможу знайти нових друзів, з якими буду підтримувати зв’язок і в подальшому».

Окрім купання у морі та повноцінного харчування, з дітьми займаються психологи та аніматори. Кожен день дітлахів наповнений активним відпочинком.

Аліна Новікова