Міжнародна компанія "Морган Феніче", що на Рівненщині, має зразкове укриття

Міжнародна меблева компанія «Морган Феніче», що на Рівненщині, має зразкове укриття. Працівники уже навчені швидко спускатися у сховище.

Тут для кожного цеху і напрямку роботи відведені окремі кімнати. А з них чути сміх та розмови. Люди намагаються проводити час в укритті з позитивом.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль відвідав підприємство та оглянув бомбосховище.

"Сигнал тривоги. 7 хвилин і 400 людей – у бомбосховищі! Такі укриття – хороший приклад для наслідування. Закликаю керівників великих підприємств подбати про своїх працівників, і якщо досі немає належного укриття – облаштувати його. Це перш за все безпека вашої команди", - зазначив Віталій Коваль.

Кожен працівник має місце для сидіння. На лавочках лежать спеціальні подушки, пошиті на підприємстві. Також, з початком війни, керівництво облаштували в бомбосховищі санвузли, зробили запаси води та солодких батончиків, провели вайфай. Тут є декілька виходів та входів.

Нагадаємо, раніше серед зразкових укриттів Віталій Коваль назвав бомбосховища в обласній та міській лікарнях Рівного, а також окремі захисні споруди у Вараші та Млинові.

На сьогодні на Рівненщині 911 укриттів готові або обмежено готові до використання. Головам громад доручено провести реновацію захисних споруд.

Рівненська  ОВА