"Міс Профтехосвітяночка" може стати Всеукраїнським проєктом

Вчора у Рівненському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та торгівлі відбулася Церемонія нагородження переможниць Обласного конкурсу серед учениць закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Міс Профтехосвітяночка». Щороку конкурс об’єднує учнів та викладачів і проводиться з метою популяризації робітничих професій, естетичного, культурного та духовного виховання учнівської молоді, надання вихованцям можливостей для самореалізації, а також створення сучасних еталонів, орієнтованих на успіх у власному житті, навчанні та майбутній професійній кар’єрі.

До участі у Церемонії нагородження були запрошені володарки головних титулів Конкурсу у супроводі директорів та офіційних представників закладів, ученицями яких є переможниці, організатори та партнери ІІ обласного етапу.

З вітальним словом до усіх гостей звернулися начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський, заступник начальника відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки Рівненської ОДА Олена Полюхович, директор Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Климюк, партнери Конкурсу – Павло Дмитришин та Надія Пивовар.

Дівчатка-переможниці граційно дефілювали на сцену, де ведучий заходу Ігор Оксенюк спілкувався з красунями про ТОП-3 фішки закладу, який представляють учасниці, особливості обраної ними професії, ідеї відкриття власної справи, емоції та відчуття красунь з приводу отриманих переможних титулів. По завершенні бліц-інтерв’ю відбулася власне церемонія і фотосесія на згадку про таку особливу мить у житті кожної профтехосвітяночки.

Отож, ексклюзивними коронами, стрічками, квітами і дипломами були нагороджені:

МІС ПРОФТЕХОСВІТЯНОЧКА – Ангеліна БАБЧУК, Рівненський професійний ліцей;

ПЕРША ВІЦЕ-МІС – Катерина ПАВЛЕНКО, Державний навчальний заклад «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту»;

ДРУГА ВІЦЕ-МІС – Анна ГАВЛІТІНА, Квасилівський професійний ліцей;

ТРЕТЯ ВІЦЕ-МІС – Софія ШУЛЯР, Вище професійне училище №25 смт Демидівка.

Усі дівчатка отримали спеціальні подарунки від стильного глянцю ARTMODELS, а також подарункові сертифікати на 1000 гривень від мережі магазинів ANDRE TAN.

На сторінці  ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА РІВНЕНЩИНИ у мережі фейсбук відбувалася онлайн-трансляція Церемонії нагородження, завдяки якій і була підтримана ідея засновника Конкурсу «МІС ПРОФТЕХОСВІТЯНОЧКА» Петра Миколайовича Коржевського про перехід проєкту у формат Всеукраїнського.

Вітаємо переможниць, дякуємо усім за взаємодію та співпрацю і чекаємо нової зустрічі у новому році!