Мешканець Рівненщини разом зі спільниками у столиці вбив знайомого

Столичні правоохоронці затримали 31-річного уродженця іншої країни та 24-річного жителя Рівненської області за підозрою у вбивстві киянина, третій підозрюваний знаходиться в розшуку. про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Києві. 

До чергової частини Солом’янського управління поліції звернулась місцева мешканка та повідомила, що у своїй квартирі на вулиці Ушинського вона виявила мертвим 51-річного квартиранта. у заявниці винаймали квартиру двоє чоловіків, однак інший вже не виходив на зв’язок та його речей в оселі не було, йдеться у повідомленні поліції. 

У ході розшукових дій підозрюваного затримали. Він зізнався у вчиненому та розповів, що із потерпілим та друзями відпочивав, а згодом між ними виникла сварка. Коли вирішити суперечку словами не вдалося, він разом із приятелями схопив чоловіка та почав душити подушкою. 

Іншого фігуранта затримали в Одесі. Третього підозрюваного наразі розшукують. 

Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантам уж оголошено про підозру. Їм загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.