Майбутній випускників Рівненщини запрошують долучитися до всеукраїнського форуму «Кар’єра зі школи: вибір і планування-2020»

Центр ,,Розвиток КСВ” та платформа Career Hub спільно з Міністерством молоді та спорту України запрошують  всіх випускники шкіл прєднатися до Всеукраїнського молодіжного форума “Кар'єра зі школи: вибір і планування - 2020”.
Форум відбудеться 30 вересня 2020 року з 14:00 до 19:00 у форматі онлайн.
Захід проходить в рамках реалізації плану заходів щодо здійснення профорієнтаційної роботи серед молоді та проєкту ,,Карта професій”.
Партнери заходу: Міністерство освіти і науки України та Державна служба зайнятості.


Пандемія COVID-19, що охопила Україну та світ, зумовила цілу низку викликів для суспільства: дистанційна робота і навчання, криза в різних галузях економіки, проблеми технічного забезпечення та цифрової грамотності.

Форум ,,Кар'єра зі школи: вибір і планування - 2020" спробує дати відповіді на запитання, як в таких умовах ефективно працювати з дітьми та молоддю щодо професійного самовизначення та планування кар’єри.

В рамках форуму учасники та учасниці:

  • обговорять актуальні тенденції на ринку праці, гнучкі підходи до освіти та кар’єрного планування;
  • дізнаються про інноваційні практики та інструменти роботи з молоддю щодо вибору професії, планування освіти та кар’єри;
  • напрацюють шляхи розвитку сфери професійного визначення в умовах адаптивного карантину;
  • пройдуть майстер-клас із життєстійкості та збереження ментального здоров’я.

Учасники/ці: молодіжні працівники/ці, фахівці, які прагнуть покращити практики роботи із дітьми та молоддю щодо професійного самовизначення.
Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації. По завершенню учасники та учасниці отримають електронні сертифікати.
Реєстрація триває до 27 вересня 2020 року (включно) за посиланням - https://forms.gle/8uTjy5T9HSwsVkhG9