Мараторій на забудову Басового Кута не підтримали рівненські депутати

Депутати Рівнеради не підтримали мораторій на заборону забудови берегу Басівкутського озера. Ось результати поіменного голосування за мораторій, і решта, фактично проти.

Хоча спочатку рішення про мораторій на забудову озера депутати Рівнеради спочатку хотіли перенести і створити відповідну комісію по цьому питанню.

Як зазначає депутат Рівненської міської ради Микола Бляшин,

- "Проект вже з квітня 2019 року і ніяких зауважень ні в кого не було.
Раптом зявилися. Dmytro Kotlyarov вказав, що рішення не має сенсу, навівши аналогії та емоції і колеги Стельмащук, Чугуєвець, Гапяк апелювали до цих тверджень про те, що треба робити інші заходи...Шкода, що я, як депутат, вже 3 роки намагаюсь змінити ситуацію щодо озера і підготував і цей проєкт рішення саме для цього.

Жодного юридичного зауваження, жодного зауваження від профільної комісії чи від бюджетної і всього 11 за... Шкода, що колеги не вказують на мотиви свого голосування, не дають зауважень, і немає обговорення по суті дискусії. Не хочеться вірити, що міська рада в останній рік каденції включає турбо-режим закритості і відсутності якісної дискусії Буду переконувати далі!Варто ж, що скажете ??? Зміни можливі!!!!
Хочу вірити в колег-депутатів, ще ..."
, - написав він на своїй сторінці у Фейсбук.