Лозовий "купує" Авакова

 На сторінці у Фесбук "Благодійне Рівне " сьогодні з'вився новий лот - право зустрічі та спілкування за кавою продає Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Відомий політик таким чином долучився до збору коштів для лікування хворої дівчинки Дарини Білецької із Рівного.

Лот 58. @Arsen Avakov

Арсен Аваков
Міністр внутрішніх справ України.
Російськомовний український націоналіст, як він себе позиціонує.
Автор книг
«Ленін з нами?» -- літературного дослідження образу Леніна як цілком певної історичної особистості та міфу радянської пропаганди
«Зелений зошит» -- збірки статей, есеїв та публікацій, які охоплюють один з найскладніших періодів новітньої історії України: з 1 січня 2014 року до осені 2017-го, від Євромайдану, перемоги Революції Гідності до сьогоднішніх днів — через відчай і безсилля анексії Криму, захоплення частини Донбасу, війну, горе і доблесть, становлення національної самосвідомості та велику щоденну роботу запуску глобальної державної реформи.
Автор ідеї книги «Добробати» -- хроніки історії руху і водночас роздуми над його природою, історія створення, бойовий шлях і сучасний стан — безпосередньо з уст учасників подій, політиків, військових, громадських діячів та волонтерів.
Зустріч відбудеться у Києві.

 

Наразі найбільше за зустір із Аваковим погодився заплатити рівненський політик Андрій Лозовий - 20 тисяч гривень. До речі, свого партійного лідера він кілька годин тому погодився "придбати" значно дешевше - за 6,5 тисячі гривень.

Семирічна дівчинка Даринка Білецька потребує лікування упродовж всього життя - у неї лікарі діагностували ВІЛ-інфекцію. Біологічна мати покинула дочку одразу після її народження. З перших днів життя про Даринку піклується турботлива Олена Тоюнда, яка стала для дівчинки справжньою матір’ю. Зараз, як ідеться в групі Благодійне Рівне ,

для Даринки не вистачає щонайменше 70 тисяч гривень для діагностики та лікування у сучасній клініці в Польщі.

Стартова ціна - 5000 гривень.