«Лідер» виграв 2-й «Veres Junior Cup»

Команда рівненської футбольної академії «Лідер», очолювана колишніми гравцями «Вереса» Романом Ядчишиним та Юрієм Шамичем, виграла 2-й турнір з футзалу «Veres Junior Cup».

У турнірі серед команд U10, ініційованому активними вболівальниками «Вереса», на майданчику рівненської НВК №26, змагалося вісім команд: ФА «Спартак», ФА «Лідер», ФА «Стандарт», ФА «Динамо Фемілі», ФА «Олімп», ФА «Костопіль», ФК «Феномен» та ДЮСШ «Верес».

У підсумку, перемігши у фіналі «Костопіль» - 2:1, перше місце посіла команда «Лідер». «Бронза» турніру у «Динамо Фемілі».
Нагадаємо, першим турніром з серії «Veres Junior Cup» був турнір за участю команд U9. Перемогу у ньому святкувала команда «Україна», складена з дітей з тимчасово переселених родин.

Партнери та співорганізатори турніру: народний клуб «Верес» та його активні вболівальники, «Рівненська фабрика нетканих матеріалів», «Inter-Beton», «Рівень», «Yuterm», «AutoPlus», Рівненська обласна асоціація футболу, компанія «Ukrteplo», ГУ ДСНС в Рівненській області, ГУ Національної поліції в Рівненській області, Рівненська обласна філармонія.

Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football
Координаційний центр УАФ
Народний Клуб "Верес" Рівне
Рівненська фабрика нетканих матеріалів
INTER - BETON
Пивзавод "Рівень"
Yuterm
AutoPlus
Група компаній "Укртепло"
Головне управління ДСНС у Рівненській області
Поліція Рівненської області
Рівненська обласна філармонія
Футбольна академія "Лідер" м.Рівне

Рівненська обласна асоціація футболу