Легенда українського баскетболу Сергій Ліщук продає свою форму, щоб допомогти ЗСУ

Президент баскетбольного клубу "Рівне" Сергій Ліщук організував аукціон, де виставив на продаж ігрову майку, в якій провів свій останній матч за національну збірну України

Про це колишній баскетболіст повідомив на facebook-сторінці БК "Рівне", передає "Еспресо.Захід".

Рекордсмен збірної України (596 набраних очок), а сьогодні президент БК “Рівне” Сергій Лішук свій останній матч у головній команді провів ще у 2011 році. Ігрову майку того періоду рівнянин виставив на благодійний аукціон для допомоги ЗСУ.

Стартова ціна лота – 2000 гривень, мінімальний крок – 200 гривень. На момент публікації – 9 липня (14:13), за цінний лот уже пропонують до 7000 гривень. Свої пропозиції під даним постом можна залишати до 23:59, 12 липня.

Додамо, Сергій Ліщук виступав за збірну України з баскетболу з 2001 по 2011 роки (50 матчів). На клубному рівні в Україні захищав кольори "Пульсару", "Хіміка" та "Азовмаша". Ігрову кар’єру важкий форвард завершив у 2016 році в Іспанії, де встиг пограти за "Валенсію" та "Мурсію".

  • Нагадаємо, футболку Роналду, яку на аукціон виставив 14-річний франківець, продали за 70 тис. гривень.
 

????Благодійний аукціон на підтримку ЗСУ???????? ????Наш супер мега лот!???? ????Ігрова майка збірної України, в якій Сергій Ліщук... Posted by Баскетбольний клуб "Рівне" on Friday, July 8, 2022