Квасилівські школярі спортивні та активні

Нещодавно фестиваль здорового способу життя пройшов у Квасилівському навчально-виховному комплексі "школа-ліцей" Рівненської районної ради Рівненської області. Цей навчальний заклад став переможцем обласного конкурсу «Олімпійський куточок - 2018», який проводився комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

За доброю традицією, організатори приїхали до ліцеїстів з подарунками, а також запропонували дітлахам позмагатися між собою. Таким чином, у спортзалі Квасилівської школи дуже швидко стало гаряче від азарту спортивної боротьби. Але перед тим як почати бігати та стрибати, учні під музичний супровід зробили розминку.

По закінченню розминки школярі змагалися в ряді спортивних естафет. До підтримки учасників залучилася значна частина вболівальників. Вчителі також підтримували своїх вихованців. Змагання були дуже емоційними. Проте в запеклій боротьбі перемогу змогла вибороти команда «Хортиця», їхні однолітки з команди «Чайка» отримали срібло.  Команда «Корсунь» здобула третє місце.

Після завершення змагань всі учасники отримали нагороди від організаторів. Також в рамках фестивалю відбулося нагородження переможця обласного конкурсу «Олімпійський куточок - 2018». За перше місце в ньому Квасилівський навчально-виховний комплекс "школа-ліцей" Рівненської районної ради Рівненської області отримав кубок та диплом від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх». Відділення НОК України у Рівненській області подарувало школі спортивний інвентар.